Triple victòria del formatiu femení un any més a l'East Mallorca Girls Club

Les blaugranes s'imposen per segon any consecutiu en les tres categories, Sub-12, Sub-14 i Sub-16

El formatiu femení venç el torneig internacional de futbol base, l'East Mallorca Girls Club, en les 3 diferents categories. Un torneig que reuneix 1.100 jugadores a Cala Millor, Son Servera, Sant Llorenç i Portocristo i en què el Barça va revalidar els seus títols.

Les Infantils, de la categoria Sub-14, van dominar en totes les eliminatòries. En la semifinal, van necessitar una bona pròrroga davant el Hammarby per assegurar el lloc a la final. La van disputar contra l'Atlètic de Madrid, amb desenllaç positiu per a les blaugranes (1-0) després d'un gol de Kloe Rubio.

Les Alevins també van superar totes les rivals i van trobar-se per segon any consecutiu en la final amb l'Atlètic de Madrid. El Barça, amb un gol de Sara Muñoz al minut 9, va celebrar la victòria en la categoria Sub-12.

Finalment, en la categoria Sub-16, les Juvenils també van regnar en tots els partits i van protegir exitosament la seva porteria, deixant tots els rivals amb 0 gols. El Chelsea les esperava a la final, al qual es van imposar per la mínima (1-0), amb un gol matiner de Paula Domínguez.

Més resultats del formatiu femení

Sub-11 C 2-3 Sant Andreu de la Barca

Les Alevins perden a casa davant un rival complicat. En els primers minuts, una errada pròpia acabava amb un gol per les visitants. Tot i remuntar i marxar al descans 2-2, les blaugranes van rebre el tercer gol en una jugada aïllada en l'últim quart.