Lewandowski no abaixa el ritme

Lewandowski no abaixa el ritme

El ‘9’ del Barça ja acumula 12 gols en 10 partits de Lliga, igualant registres històrics a l’abast de pocs davanters

Robert Lewandowski està en ratxa. Després del seu doblet contra el Sevilla, el polonès suma ja 12 gols a la Lliga, formant part d’un exclusiu grup de vuit jugadors que han assolit aquesta xifra golejadora després de només 10 jornades. La resta van ser Waldo (València, 1966), Quini (Sporting, 1979), Ronaldo (Barça, 1996), Salva (Racing de Santander, 1999), Eto’o (Barça, 2008), Cristiano Ronaldo (Reial Madrid, 2014) i Messi (Barça, 2011, 2012 i 2017).

Lewy: 3r màxim golejador de les grans Lligues

A més, el davanter polonès segueix igualant i superant marques. Amb el doblet d’aquest diumenge, que ja és el tercer de la temporada, Lewandowski va igualar a Quini en gols amb el Barça, al marcar el seu gol 73. Però això no és tot: Lewadowski també es va convertir en el tercer màxim golejador de les grans lligues europees, sumant els seus gols amb el Borussia Dortmund, el Bayern i el Barça. En porta 366. Va superar doncs, l’històric Gerd Müller que tenia un registre de 365 gols. Per davant i a força distància queden només Cristiano Ronaldo amb 495 gols i Leo Messi amb 496.

Amb aquest inici de temporada Robert Lewandowski ja suma 14 gols entre Lliga i Champions i segueix liderant la classificació de golejadors de les competicions europees. Just per darrere, amb 13 gols, hi ha Harry Kane, el davanter anglès que ocupa l’antiga plaça de Lewandowski al Bayern. Amb dos gols menys (11), se situa el noruec del Erling Haaland. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut