Bronze blaugrana al Grand Prix Skate America

La parella Olivia Smart i Tim Dieck va pujar al podi a la primera prova del circuit

La parella de patinatge artístic del Barça Olivia Smart i Tim Dieck ha començat la temporada de la millor manera. Els blaugranes han estat tercers a l'Skate America, en la primera prova del Grand Prix 2024-25, en la modalitat de dança.

La parella, que entrena a l'Ice Academy of Montreal, va acabar cinquena en el programa de dança rítmica, amb una nota de 70,99 punts. Aquesta posició els va permetre classificar-se en el grup dels millors per a l'exercici de dança lliure.

Smart i Dieck van fer un segon exercici espectacular, acompanyats per la banda sonora de la pel·lícula Dune. El duo, amb la seva proposta arriscada, va rebre una nota de 118,45 punts per a un total acumulat de 189,44 punts.

Aquesta puntuació els va portar directes al podi. Va ser la segona vegada que Smart acavaba entre els tres primers a una prova del Grand Prix i tot just la primera per a Tim Dieck.

"Avui he pujat al podi amb el Tim per primer cop i per a ell a més és la primera medalla. Era un moment que esperàvem i volíem sentir. És la raó per la qual tots dos vam tornar i vam començar a patinar junts. Tenir aquest moment i contenir les llàgrimes és un pas endavant a la nostra unió i la nostra carrera", va comentar Smart després de la prova.