Viu el Halloween més blaugrana

Viu el Halloween més blaugrana

Gaudeix de descomptes de por en entrades i productes Barça

Celebra el Halloween més blaugrana amb descomptes de por! Aprofitant que s'apropa la celebració més terrorífica de l'any, el FC Barcelona llença unes rebaixes molt especials que et deixaran de pedra.

Des d'aquest 24 d'octubre fins al pròxim 1 de novembre, els culers podran adquirir entrades en partits seleccionats i productes Barça a preus reduïts. No deixis escapar aquesta oportunitat i viu el Halloween més culer!

Grans descomptes en entrades

Viu en directe els partits del primer equip de futbol, del femení, del bàsquet i de totes les seccions! No deixis escapar aquesta esgarrifosa oportunitat i compra entrades per als partits dels equips culers amb grans descomptes:

  • Primer equip: Barça - Espanyol entrades amb un 10% de descompte
  • Femení: Partits contra l'Eibar i Manchester City amb un 30% de descompte i Pack de dos partits de tardor amb un 45%.
  • Bàsquet: 10 Euros de descompte per entrada vs Leyma Coruña
  • Altres seccions – 5€ descompte per tots els partits

També tenen descompte les entrades per al Museu (30%), per donar-te d'alta com a soci o sòcia (50%) i pels programes del BiHub (50%).

Altres accions

A més a més, amb l'objectiu de dinamitar l'activitat blaugrana i animar a la gent a celebrar el dia més terrorífic de l'any, es faran crides per incentivar a què els espectadors del Palau vinguin disfressat i s'organitzaran accions i tallers com pintacares i altres activitats al Museu.

Descomptes i concurs de disfresses contra el Leyma Corunya

De fet, per al partit de bàsquet entre el Barça i el Leyma Corunya, que tindrà lloc el 3 de novembre a les 12.30h, s'ha preparat una gran jornada de disfresses. Aquells que vagin a gaudir del partit disfressats podran gaudir de descomptes exclusius. Per a fer-ho caldrà que vagin a la porta 0 del Palau (davant la Sala París), des de 2h abans del partit fins a l'inici del mateix. Allà, només pel fet de venir disfressats els ensenyaran un codi QR per a registrar-se. Un cop fet això, durant les 24-48h posteriors al partit rebran un codi descompte al seu correu electrònic.

Durant el partit de bàsquet entre catalans i gallecs també haurà un concurs de disfresses durant la mitja part. D'aquest concurs en sortiran tres guanyadors amb els següents premis:

  • Dues entrades per al Barça-Baskonia d'Eurolliga
  • Una samarreta signada per l'equip
  • Pack de merchandising

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut