Raphinha:

Raphinha: "Si abans treballava al 100% ara ho faig al 200%"

El brasiler del Barça, en la vigília del seu partit 100 com a culer, ha parlat del treball que està fent l'equip per jugar contra el Bayern però també del seu estat de forma en aquest inici de temporada

"Sempre busquem millorar dia a dia, partit rere partit. És una setmana important, molt especial, i si volem jugar al Barça hem d'estar preparats per afrontar-la. Estem treballant molt dur i molt concentrats per afrontar els reptes que se'ns presenten". Així de contundent s'ha mostrat Raphinha abans de l'important partit contra el Bayern de Múnic d'aquest dimecres, a la Champions, però també contra el Reial Madrid, el cap de setmana al Santiago Bernabéu.

I és que el brasiler del Barça, en la prèvia del partit de Champions que es jugarà a l'Estadi Olímpic, ha comentat que serà "un partit molt important i especial" i que, "tot i que no hi ha ànims de revenja, sortirem a totes per aconseguir els tres punts".

En la vigília del seu partit número 100 amb la samarreta del Barça, Raphinha també ha parlat del seu estat de forma. El brasiler ha dit que "és molt important per a mi la confiança del míster i dels meus companys" i que "sempre estic disposat a aprendre". A més, ha explicat: "Vaig començar la temporada amb una mentalitat diferent i sabia que per jugar en aquest Club m'havia d'adaptar a altres posicions. Estic molt content amb com m'estan sortint les coses. Si abans treballava al 100% ara ho faig al 200%. Vull donar el millor de mi per aquest club".

I és que aquesta temporada Raphinha s'ha guanyat un lloc molt important dins de l'equip. També fora, perquè és el quart capità de l'equip: "És un orgull enorme portar el braçalet. Però no és només portar el braçalet sobre el camp, sinó també fora d'ell, dins del vestidors. Escoltar tothom, ajudar tothom en tot el que puc. Sempre estic a la disposició de tots els meus companys i estic molt emocionat i feliç per poder defensar el braçalet".

A més, Raphinha ha parlat sobre els reptes futurs: "Vaig acabar el partit contra el PSG de la temporada passada molt trist. Ens vam quedar molt a prop de passar i això em va afectar. Però ara per sort estem enmig d'una nova Champions, d'uns nous objectius, i hem d'anar pas a pas. Sabem que hem de guanyar la màxima quantitat de títols possibles i lluitarem per aquesta Champions fins al final. Si no és aquest any, anirem pel següent. Treballem com estem treballant, estem més a prop".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut