Flick:

Flick: "No canviarem la nostra forma de jugar"

L'entrenador del Barça ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit contra el Bayern de Múnic a l'Estadi Olímpic

Aquest dimecres, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, partit d'altura entre el FC Barcelona i el Bayern de Múnic. Un enfrontament que posarà a prova el gran estat de forma de l'equip blaugrana, que espera sumar els tres punts a Montjuïc. Abans del duel, l'entrenador del FC Barcelona Hansi Flick ha comparegut en la roda de premsa prèvia i ha parlat sobre l'estat de forma de l'equip: "Hem de deixar el passat enrere i no el podem canviar. Però sí que podem influir en el que passi aquest dimecres. Volem donar el màxim de nosaltres mateixos i guanyar el Bayern de Múnic".

El partit contra el Bayern serà un partit molt especial per a l'entrenador del Barça, ja que es retrobarà amb el seu equip. Malgrat tot, el tècnic alemany ho té clar: "Tot i que és un club molt important per a mi, ara soc l'entrenador del Barça i aquí estic encantat i molt feliç". "Visc un nou capítol en la meva vida, meravellós, i sento que l'afició ens acompanya amb la seva passió. Això és molt maco, però també ens obliga a donar-ho tot. I així es com volem afrontar aquest partit i tots els que venen d'ara en endavant. Com a equip, hem de treballar molt per tornar tota l'estima que rebem. I, sobretot, mirar cap al futur", ha afegit. 

Perfectament coneixedor del joc i l'estil del Bayern, Flick ha assegurat: "És un equip de primera, amb jugadors excel·lents, molt dominants i amb molta possessió de la pilota. Però els meus jugadors estan molt preparats i tenen moltes ganes d'afrontar aquest partit". "Per a nosaltres serà un partit difícil, però mirarem de fer tot el possible. Estem molt preparats per jugar aquest partit i no canviarem la nostra manera de jugar. Intentarem ser profunds, pressionar amb la pilota i sense ella i intentar cometre poques errades. Evidentment no podrem guanyar tots els partits, però el que sí que farem és donar el màxim de nosaltres mateixos per tenir èxit", ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut