La Supercopa ja brilla a les vitrines del Museu

La Supercopa ja brilla a les vitrines del Museu

Tots els membres del primer equip blaugrana, juntament amb el directiu responsable Xavier Barbany i el coordinador esportiu Gaby Cairo, han participat en l’acte d’entrega al Museu

La Supercopa d’Espanya ja és al Museu del Club. Tots els membres del primer equip blaugrana, acompanyats per l’staff tècnic, amb la presència del directiu responsable de l’hoquei patins, Xavier Barbany, i del coordinador esportiu, Gaby Cairo, han entregat el primer títol de la temporada 2024/25 al Museu, el Barça Immersive Tour. 

L’acte d’entrega del títol ha tingut la particularitat que els jugadors i membres de l’staff tècnic duien els patins posats, una iniciativa curiosa que s’ha recuperat després d’uns anys sense produir-se. 

El director del Museu del FC Barcelona, Jordi Penas, ha dirigit la visita que ha dut als blaugranes pels llocs més emblemàtics del Barça Immersive Tour: l’espai històric on s’hi poden veure els documents fundacionals de l’entitat, samarretes antigues, botes i pilotes. Seguint per l’espai dedicat a Cruyff, l’espai immersiu 360 o l’Espai Barça. 

Abans d’arribar a l’espai dels trofeus on s’hi poden veure els títols aconseguits pels diferents esports del Club, i des d’on a partir d’avui, s’hi pot sumar el de la Supercopa, també s’han aturat a  l’espai dedicat a La Masia, on han comentat vivències passades. I és que 8 dels components de la plantilla blaugrana entre staff i jugadors, han passat per l'hoquei formatiu. 

La Supercopa conquerida a La Corunya va suposar el 138è títol de la història de la secció, la tercera de forma consecutiva i la 14a de la història. El trofeu es va aconseguir gràcies a les victòries davant el Deportivo Liceo (5-2), que és el rival d’aquest diumenge en la jornada 4 de l’OK Lliga, i davant del Reus Deportiu a la final (0-1). 

El capità Sergi Fernández, que ha tingut l’honor de col·locar la Supercopa a les vitrines del Museu del Club per primer vegada, explica les sensacions que això suposa a Barça One

“És un orgull molt gran. Hem anat veient imatges de totes les llegendes que hi ha. Només poder entrar i poder col·laborar amb alguna coseta a fer més gran la història del Club, és  un honor.  Crec que tots els que estem aquí tenim aquesta mentalitat i intentarem lluitar aquesta temporada i les següents per augmentar aquesta llegenda”. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut