Els convocats de Hansi Flick per al Barça-Bayern

Els convocats de Hansi Flick per al Barça-Bayern

El tècnic blaugrana cita un total de 22 futbolistes per al duel contra el seu antic equip

És dia de Champions. I no un dia qualsevol de Champions. El FC Barcelona rep el Bayern de Munic a l'Estadi Olímpic, en el partit amb més expectació de la tercera jornada de la fase lliga de la Champions. Partit dels grans, entre dos dels equips més potents de tot el futbol continental, i que ningú es vol perdre.

Per part dels alemanys, per exemple, hi serà un Jamal Musiala que forma part dels 22 desplaçats, tot i perdre's els darrers dos partits amb una lesió al maluc. En canvi, no hi serà un altre jove migcampista com Aleksandar Pavlovic, lesionat en el darrer partit de Bundesliga contra l'Stuttgart.

Pel que fa al bàndol blaugrana, Hansi Flick ja va recuperar diversos noms importants com els de Gavi, Fermín o Dani Olmo per al partit contra el Sevilla, que ja formen part del dia a dia amb tota normalitat.

En definitiva, la convocatòria per a un gran partit de Champions queda així: Cubarsí, Balde, I. Martinez, Gavi, Pedri, ⁠Lewandowski, ⁠Ansu Fati, Raphinha, Iñaki Peña, Pablo Torre, Fermín, M. Casadó, Pau Víctor, Lamine Yamal, ⁠Olmo, F. De Jong, Kounde, Szczesny, Kochen, H. Fort, Gerard Martín i S. Domínguez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut