Raphinha és un 100

Raphinha és un 100

El davanter brasiler ha celebrat el seu partit número 100 amb el Barça amb un hat-trick contra el Bayern de Munic i un MVP

Raphael Dias Belloli és centenari. I quina manera de celebrar-ho, perquè el davanter brasiler ha marcat un hat-trick aquest dimecres, contra el Bayern de Munic, el dia del seu partit número 100 amb el Barça. Una xifra rodona que aconsegueix més de dos anys després de la seva arribada, ja que va aterrar a Can Barça l’estiu del 2022 procedent del Leeds.

Des de llavors, Raphinha ha jugat 74 partits de Lliga, 15 de Champions, 2 d’Europa League, 6 de Copa del Rei i 3 de Supercopa d’Espanya. En tot aquest temps, ha donat 33 assistències i ha fet 29 gols, dividits en 18 a la Lliga, 1 a l’Europa League, 3 a la Copa i 7 a la Champions, els tres últims aquest dimecres en una nova exhibició del brasiler que li ha valgut l'MVP.

Els ha celebrat com sempre fa ell, amb molta emoció i eufòria, sempre fent partícip a l’afició i als seus companys. Una actitud que ha fet que, aquesta temporada, passés a ser el quart capità del Barça, després de ser votat pels seus companys en una mostra de l’estima que senten pel brasiler.

També de tota l’afició, gràcies al compromís que sempre mostra tant dins com fora del camp. I és Raphinha és més que gols i assistències. És entrega i coratge. Per molts partits més. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut