Juvenil A - Bayern: Victòria completa (3-1)

Juvenil A - Bayern: Victòria completa (3-1)

Un doblet de Gistau i el gol de Jan Virgili donen els tres punts a l'equip de Belletti a l'Estadi Johan Cruyff

Segona victòria de la temporada a la UEFA Youth League. La d'aquest dimecres, contra el Bayern de Munic a l'Estadi Johan Cruyff, en la tercera jornada de la fase lliga. El Juvenil A del Barça ha aconseguit els tres punts en un partit dominat pràcticament des del primer moment i en què el doblet de Gistau i el gol de Virgili han resultat decisius. Amb sis punts de nou possibles, després de les victòries contra el Bayern i el Young Boys i la derrota contra el Mònaco, el Barça es col·loca en la desena posició de la classificació general. Ara el proper repte serà visitar Belgrad el proper 6 de novembre per enfrontar-se contra l'Estrella Roja. 

Gol matiner que obre el partit 

En una bona i efectiva primera part dels blaugrana, el Juvenil A ha començat atacant. Ha tingut un parell de bones ocasions, però una maniobra dins l'àrea petita per marxar del defensa ha permès a Gistau poder batre el porter i inaugurar el marcador (1-0, min 11). 

A partir d'aquí, el Bayern ha crescut a la recerca de l'empat i ha tingut les seves oportunitats. Però el Barça ha acabat frenant aquests intents quan, novament Gistau, amb una excel·lent acció en la frontal, ha provat un xut directe que s'ha colat per l'escaire (2-0, min 34). 

Resultat que ha marcat el pas pels vestidors i ha posat el partit molt coll amunt per al Bayern, encara més quan, a la represa, Jan Virgili ha ampliat la renda. I és que el culer ha rematat de primeres una precisa centrada d'Arnau Pradas des de la banda esquerra de l'atac per pràcticament deixat el partit sentenciat (3-0, min 47). 

I és que, tot i que el Bayern ha marcat a través de les botes de Chavez, que ha aprofitat un refús de Yaakobishvili (3-1, min 58), l'electrònic del Johan ja no s'ha tornat a moure i el triomf s'ha quedat a casa. Tot plegat en un partit molt complet, davant d'un gran rival, que permet als de Belletti seguir sumant punts i bones sensacions.

LA FITXA

BARÇA, 3

BAYERN, 1

Barça: Yaakobishbili, Espart, Landry, Alexis Olmedo (Kospo, min 73), Jofre Torrents, Quim Junyent, Pedro Soma (Dani Ávila, min 77), Juan (Pedro Rodríguez, min 59), Jan Virgili (Pedro Fernández, min 73), Gistau, Arnau Pradas (Hugo Alba, min 77).

​Bayern: Klanac, Dalpiaz, Mijatovic, Puljic, Aznou, Aseko, Richter (Gottlicher, min 66), Karl (Ofli, min 62), Nasrawe (Gashi, min 81), Scott (Mike, min 62), Kusi-Asare (Chávez, min 46)

​Gols: 1-0, Gistau (min 11). 2-0, Gistau (min 34). 3-0, Virgili (min 47) 3-1, Chávez (min 58).

​Àrbitre: Usman Aslam. Groga als locals Quim Junyent i Pedro Fernández i als visitants Scott, Dalpiaz i Ofli.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut