Flick:

Flick: "Estic molt feliç"

El tècnic blaugrana, encantat d'escriure "un nou capítol" de la seva vida en nits fantàstiques com la victòria contra el seu exequip

Hansi Flick és, per descomptat, un dels grans responsables de la gran nit viscuda a l'Estadi Olímpic. L'entrenador blaugrana ha dotat el seu equip d'una ambició i una identitat molt clara i que ja supera un dels millors equips d'Europa com és el Bayern de Múnic. I després de derrotar el seu antic equip, és un home "orgullós" del seu equip.

"La temporada acaba de començar"

I és lògic, perquè el Barça ha guanyat "un equip fantàstic" i és que "un Barça-Bayern ja és tradició a Europa, i és un partit entre dos equips amb filosofia semblant". El tècnic blaugrana ha reivindicat la manera com l'equip "s'ha recuperat després del gol". "Era molt important guanyar avui i ho hem fet", ha afegit. Tot això, "jugant molt bé, molt dinàmic". Dit això, ha recordat que "és molt aviat, la temporada acaba de començar" però sense treure gens de mèrit a una gran jornada de Champions.

"Estic molt feliç de ser aquí"

Amb "un equip molt jove, amb molta qualitat i que es diverteix jugant" Flick s'ha mostrat "molt feliç de ser aquí." És més, ha explicat: "Estic escrivint un nou capítol de la meva vida i estic encantat amb tot. Amb la gent del Club, l'afició, l'equip..., és tot fantàstic", ha dit l'alemany. Gaudeix treballant i veient com ho fan els seus homes, molts d'ells formats a La Masia.

El vincle de La Masia i el partidàs de Raphinha

"Ho donen tot i tots estan orgullosos de dur la samarreta del Barça. Sempre he parlat de La Masia, però és que es veu molt en el vincle que tenen entre ells. És molt especial i ho han de mantenir", ha reivindicat. Tot i que no és gaire propens a parlar de noms individuals, Flick no ha escatimat en elogis al gran protagonista de la nit, un Raphinha de qui ha dit que "és un exemple, sempre té bona actitud i ho dona tot en els entrenaments i en els partits."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut