La joventut i La Masia, a examen i amb nota

La joventut i La Masia, a examen i amb nota

El dia de màxima exigència de la temporada, La Masia va tornar a alçar la veu i a demostrar que està preparada per a tot

Hansi Flick és un tècnic sense complexos i, com a tal, està responent el seu equip. El tècnic alemany no ha viscut, crescut ni après a La Masia, i molts podien pensar que això faria que li girés una mica l'esquena, ans al contrari. Des de la seva arribada a la banqueta blaugrana va reivindicar la importància del futbol base blaugrana. Primer amb paraules, i ara amb fets.

Alineació més jove des del 2011

Amb la visita del Bayern a Montjuïc, el Barça va presentar l'alineació més jove en un partit de Champions des del 6 de desembre del 2011, en una victòria per 4-0 contra el BATE Boríssov. Aquell dia, però, el context era molt diferent. Es tractava de l'última jornada de la fase de grups, i els blaugranes ja hi arribaven classificats, cosa que va facilitar molt que Pep Guardiola donés l'alternativa a diversos joves del Barça Atlètic com Fontàs, Bartra, els germans Alcántara o Jonathan dos Santos.

_MGA1977

Aquesta vegada era una tercera jornada, contra un dels candidats a guanyar la Champions i havent perdut un dels dos partits anteriors. És a dir, màxima exigència per a un onze amb una mitjana de 24 anys i 185 dies, la tercera més jove de la temporada actual després dels partits a Vitòria i Pamplona, i que va respondre a la perfecció. I és que, si els més veterans com Raphinha o Lewandowski brillen i marquen, La Masia competeix deixant-hi la vida.

Vuit de La Masia al final del partit

Els que comencen, i els que acaben. Perquè Flick no només hi va confiar d'inici, sinó que a mesura que va anar avançant el partit, encara en va fer entrar més. Amb el xiulet final de l'àrbitre, vuit dels 11 blaugranes sobre la gespa eren formats a La Masia: Iñaki Peña, Cubarsí, Balde i Marc Casadó, que van jugar el partit sencer, a més de Pau Víctor, Dani Olmo, Ansu Fati i Gavi, que van entrar des de la banqueta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut