Barça - Magdeburg: Ningú frena els culers (32-26)

Barça - Magdeburg: Ningú frena els culers (32-26)

Els de Carlos Ortega comptabilitzen tots els partits per victòria a Europa després de desdibuixar de principi a fi un malson recurrent

Res els atura. Tampoc el Magdeburg, un dels malsons de l'equip de Carlos Ortega. El Barça ha dominat el matx i el marcador de principi a fi per deixar enrere els precedents foscos davant el conjunt alemany. Tots els blaugranes han aportat per continuar imbatuts en aquesta Champions i firmar una nit sensacional al Palau Blaugrana. Sis de sis. 

Un dia més per a Nielsen...

Nielsen i Cikusa. Han estat els dos noms propis de l'arrancada d'aquest Barça - Magdeburg. Aturades i gols per pintar els parcials inicials de blaugrana. Els següents arguments en aparèixer per mantenir l'avantatge han estat la velocitat i Aleix Gómez. Tot per certificar la superioritat culer amb el 6-2 (min 11). Defensivament, el Barça ha continuat rutllant per amargar els atacs alemanys. 

No seria tan fàcil distanciar-se tan ràpidament d'un dels malsons culers en les darreres temporades. Sense mostrar el seu extens potencial, el Magdeburg ha estat capaç de situar-se una diana per sota (9-8, min 20). Nielsen i Dika Mem s'han encarregat de tallar els ànims de remuntada alemanya. Diferents golejadors barcelonistes han anat apareixent per continuar dominant, però Nielsen sempre ha estat allà per parar, parar i parar. 

... que contribueix al ritme blaugrana

Wanne, N'Guessan, Richardson i Janc han contribuït a escriure la màxima en l'ocàs de primera meitat (16-10, min 29). Primer capítol que ha finalitzat amb el clar 16-11, mostrant domini en atac i en defensa. Actitud que han mantingut en la represa per actualitzar a la màxima renda del matx fins al moment: +7 (21-14, min 38)

Sens dubte que cap peça de l'elenc de Carlos Ortega ha abaixat el ritme. Makuc, Ariño i Frade també s'han afegit a la llista anotadora per donar continuïtat a l'aplom blaugrana. També hi ha hagut moment per a l'espectacle. Firmat per un fly entre Aleix Gómez i Aitor Ariño. Excitació que s'ha encarregat de refredar el conjunt alemany amb el seu tradicional joc pausat. 

La inspiració d'Aleix Gómez i Ariño han acostat el FC Barcelona a la victòria. Certificada, de nou, contra una de les bèsties negres del conjunt de Carlos Ortega. Aquest segon triomf en sis enfrontaments davant el Magdeburg ha deixat enrere els fantasmes de les quatre derrotes. De moment, ningú atura el Barça en aquesta Machineseeker EHF Champions League. Imbatuts amb sis victòries i contents pel partit rodó que han firmat. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 32
Magdeburg, 26

Barça: Nielsen (-), Aleix (8), D. Mem (4), Petrus (-), Frade (1), Carlsbogard (-) i Wanne (1) -set inicial- Gonzalo Perez de Vargas (-), Cikusa (4), N'Guessan (2), Janc (1), Richardson (3), Javi Rodriguez (1), Makuc (2), Ariño (5) i Palomino (-)
Magdeburg: Sergey Hernández (-), Musche (4), Magnusson (1), Weber (3), Kristjansson (3), Jensen (-) i Persson (4) -set inicial- Portner (-), Bergendahl (-), O'Sullivan (-), Zehnder (6), Lagergren (4), Serradilla (-), Zechel (-) i Damgaard (1)

Parcials: 3-2; 5-2; 8-5; 9-8; 12-10; 16-11 // 19-13; 21-15; 25-19; 27-22; 30-24; 32-26

Àrbitres: Karim Gasmi i Raouf Gasmi

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut