Barça-Impulse Guadalajara: oportunitat de reafirmar el liderat

Barça-Impulse Guadalajara: oportunitat de reafirmar el liderat

Els blaugranes es volen mantenir primers aquest dissabte (17.30h)

El Barça, líder de la Lliga Plenitude, torna al Palau rebent l’Impulse Guadalajara (dissabte, 17.30h, Esport3 i LaLiga+). Els blaugranes necessiten el triomf per a reafirmar la primera posició de la taula abans del derbi contra el Granollers, ara mateix segon, de la setmana vinent. Enfront, però, tindran un conjunt castellanomanxec sense res a perdre.

L’Impulse Guadalajara ha tornat aquesta temporada a la màxima divisió espanyola. De moment, els visitants en aquesta jornada 7 compten amb dues victòries al sarró. Aquests quatre punts fa que estiguin fora de les posicions de descens.

Dirigits per Juan Carlos Requena, els castellanomanxecs compten amb jugadors com Alberto Serradilla, que figura entre els màxims assistents de la Lliga i duu 23 gols, el canoner Vicente Manuel (29 gols) o l’extrem Pancho Lombardi (22 gols).

El Guadalajara va guanyar en la seva sortida anterior, a la pista de l’Ángel Ximénez Puente Genil (28-31).

Per la seva banda, el Barça comença la jornada com a líder invicte de la Lliga Plenitude, amb 10 punts, tot i tenir un partit menys. El Granollers, segon a la classificació i proper rival blaugrana, suma 9 unitats.

El conjunt de Carlos Ortega només coneix també la victòria a la Champions, després de sumar un nou triomf aquest dijous (32-26) contra el Magdeburg. Ja van sis de sis a la màxima competició continental per als barcelonistes.

Ortega, però, farà rotacions en aquest segon partit al Palau de la setmana. El tècnic no ha citat per al duel ni a Melvyn Richardson, ni a Luís Frade ni a Emil Nielsen. En el seu lloc entraran Antonio Bazán, el porter del filial Filip Saric i el juvenil Miguel Ángel Martín, que podria fer el seu debut amb el primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut