Hansi Flick:

Hansi Flick: "Tothom ha donat el 100%"

El tècnic del FC Barcelona s'ha mostrat molt content i satisfet amb la victòria i amb el treball defensiu que ha desplegat el seu equip al Santiago Bernabéu

El barcelonisme està molt content. I Hansi Flick, també per la victòria 0-4 al Santiago Bernabéu. Nit rodona gràcies a l'esforç dels jugadors de l'equip entrenat per al tècnic alemany: "Tothom ha seguit el pla que havíem dissenyat i ha donat el 100%", ha explicat un satisfet i històric Flick en la sala de premsa.

L'alemany és el segon entrenador que goleja el Reial Madrid lluny de Barcelona en el seu primer Clàssic. Una marca que es desprèn per la bona forma que ha exhibit l'equip en aquest Clàssic. "Hem sabut defensar bé i continuar amb la nostra idea tot i els pocs espais que ens ha donat el Madrid. A la segona meitat, hem tingut més el control de la pilota, però tot l'equip ha fet un treball extraordinari", ha radiografiat. Preguntat pels constants fora de joc, també ha enaltit l'actitud que han desplegat els seus jugadors.

 

"Estic orgullós de l'equip. Perquè també hem aconseguit deixar la porteria a zero amb la gran contribució d'Iñaki Peña", ha expressat. Aquest discurs positiu també ha tingut paraules que reflecteixen la mentalitat d'anar per més. Perquè Hansi Flick ha remarcat que a l'equip li agrada millorar i ja es concentra en els altres partits per donar continuïtat a la ratxa de victòries. Mentalitat guanyadora que agrada a l'afició: "L'afició es mereix aquesta victòria. Hi ha una connexió brutal amb els jugadors". "Soc feliç de treballar al FC Barcelona", ha afegit un Hansi Flick que ha dotat d'alegria al barcelonisme. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut