Deportivo Liceo - Barça: Un altre Clàssic que és blaugrana (1-4)

Amb un hat-trick de Ferran Font i el gol d'Alabart els de David Cáceres guanyen a Riazor i sumen la quarta victòria en quatre partits

Quart partit de l'OK Lliga i quarta victòria per al Barça d'hoquei patins. L'equip de David Cáceres ha aconseguit els tres punts en la seva visita al Palacio de los Deportes de Riazor i ha superat el Liceo (1-4) amb hat-trick de Ferran Font i un gol d'Ignacio Alabart.

Un Clàssic, el segon contra els gallecs de la temporada després del de les semifinals de la Supercopa, que també va acabar amb victòria blaugrana (5-2), en què ha fet falta remuntar. Perquè els culers han marxat perdent 1-0 al descans, però l'efectivitat de la represa, especialment amb els tres gols de l'osonenc, ha estat determinant per poder consumar un triomf de prestigi.

A més, també ha destacat el retorn de Xavi Barroso dos mesos després, ja que es va lesionar abans del Mundial amb la selecció espanyola i no havia pogut jugar fins ara.

S'avança el Liceo

L'inici del Barça ha estat elèctric, frenètic i amb moltes ocasions, en uns minuts inicials en què el porter local Martí Serra ha salvat el primer dels catalans. Però ja ho diu la dita, que quan perdones ho pagues, i un xut llunyà de Carballeira que s'ha enverinat ha acabat al fons de la porteria per posar per davant el Liceo (1-0, min 5).

El gol no ha canviat la idea dels visitants, que han seguit pressionant i atacant, ara a la recerca de l'empat. Malgrat tot, i davant d'una sòlida defensa gallega, no han pogut enviar la bola al fons de la porteria fins a la segona meitat.

Ferran Font, protagonista

Ho ha fet Ferran Font, quan ha fet justícia amb dos gols en 30 segons per capgirar el marcador. El primer, en un gran xut sec (1-1, min 29). El segon, amb una rematada de cullera ajustada al pal (1-2, min 30).

A partir d'aquí, i ja per davant en l'electrònic, el Barça no ha trigat gaire en ampliar diferències. L'autor, un Ignacio Alabart que ha aprofitat una bona jugada individual per treure les teranyines de la porteria (1-3, min 33). Però el resultat finalment l'ha tancat Ferran Font, amb el seu tercer gol del matí, quan ha culminat un contraatac (1-4, min 45).

D'aquesta manera, els blaugrana tornen a Barcelona mantenint-se imbatuts, amb un ple de victòries que els permet mantenir-se al capdavant de la classificació de l'OK Lliga.

LA FITXA

LICEO, 1

BARÇA, 4

Liceo: M. Serra, Arnau Xaus, Carballeira, Dava Torres, Ciocale -cinc inicial- Nil Cervera, Bruno Saavedra, Tato Ferruccio, Jacobo Copa.

Barça: Carles Grau, Alabart, Marc Grau, Sergi Llorca, Sergi Aragonès -cinc inicial- Pablo Álvarez, Ferran Font, Xavi Barroso, Eloi Cervera.

Gols: 1-0, Carballeira (min 5). 1-1, Ferran Font (min 29). 1-2, Ferran Font (min 29). 1-3, Alabart (min 33). 1-4, Ferran Font (min 45).

Àrbitres: Miguel Díaz, Pablo Nicieza. Faltes: 13-11.