Barça Atlètic – Barakaldo CF: Retorn al Johan Cruyff per tornar a guanyar

Barça Atlètic – Barakaldo CF: Retorn al Johan Cruyff per tornar a guanyar

(19.30 hores, Barça ONE, Esport3 i FEF TV) Després de més d’un mes i tres partits consecutius a domicili, el filial blaugrana torna a jugar a casa, on s’ha mostrat molt sòlid

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge el partit corresponent a la jornada 10 del grup 1 de Primera Federació. El filial blaugrana rep la visita del Barakaldo (19.30 hores) en el retorn al Johan Cruyff després de més d’un mes. I és que l’últim partit del Barça Atlètic com a local va ser el 21 de setembre.

Des d’aquell Barça Atlètic – Zamora (1-0), el conjunt dirigit per Albert Sánchez va encadenar dos desplaçaments a Tarazona (0-0) i Sestao (2-2), i després es va ajornar el partit contra la Real Sociedad B (es disputarà finalment el 6 de novembre). El partit al camp de la Ponferradina (1-1) va completar el triple empat a domicili en un mes, i ara els blaugrana tornen al Johan Cruyff, on s’han mostrat molt sòlids fins ara.

Un rival amb inèrcia positiva

El Barça Atlètic vol mantenir la bona línia mostrada com a local. I és que fins al moment els blaugrana sumen un empat (1-1 contra el Real Unión) i dues victòries (3-0 a l’Ourense i 1-0 al Zamora) al feu culer. Els blaugrana sumen 10 punts, i volen aprofitar els propers partits per sumar de tres en tres.

Al davant hi haurà un Barakaldo que està completant un bon inici de temporada. El conjunt basc suma 15 punts en nou partits, tot i que arriba al matx després d’un empat (1-1 a Irún) i una derrota (0-3 contra el Zamora).

En la prèvia del partit, Albert Sánchez va destacar que “el Barakaldo ha començat molt bé, ve amb la dinàmica positiva de l’ascens de l’any passat”. “És un equip que fora encara no ha perdut, agressiu i que juga molt directe. M’espero un rival contundent i que fa gols”, afegia el tècnic blaugrana.

La convocatòria

El Barça Atlètic comptarà amb 18 jugadors per al partit d’aquest diumenge. Els blaugrana mantenen les baixes per lesió de Dani Rodríguez, Aleix Garrido, Percan, Barberá, Piera, Ureña, Dacosta i Joan Anaya. A més, Aziz i Oduro encara no estan disponibles, a l’espera de resoldre qüestions burocràtiques.

Amb tot això, la convocatòria està formada pels següents 18 jugadors: Astralaga, Yaakobishvili, Trilli, Mbacke, Pau Prim, Unai, Cortés, Edu Sánchez, Rubén López, Guillermo, Darvich, Alexis Olmedo, Cedric, Cuenca, Xavi Espart, Arnau Pradas, Pedro Soma i Gistau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut