Barça Atlètic - Barakaldo CF: S’escapa el triomf (2-2)

El filial blaugrana no ha pogut sumar els tres punts en el seu retorn a l’Estadi Johan Cruyff

El Barça Atlètic no ha pogut guanyar un partit marcat per les expulsions (una per a cada equip) en la 10a jornada de Primera Federació. Tot i que els culers han marxat 2-0 al descans amb gols de Cedric i Guille Fernánez, el Barakaldo ha aprofitat l’expulsió de Mbacke al segon temps i ha igualat el xoc al minut 88.

Els nois d’Albert Sánchez, que han comptat amb la presència d'un espectador de luxe com Hansi Flick, han sortit amb intensitat a buscar el primer gol. Els primers minuts han estat un intercanvi de cops. Trilli ho ha intentat dues vegades amb dos xuts. Mentre que Astralaga ha blocat dues pilotes amb molta seguretat.

Cedric i Darvich, claus

Però el moment més important ha estat al minut 20. Els bascs s’han quedat amb 10 jugadors després que Jelbat fes caure Cedric quan encarava la porteria rival. El mateix davanter ha convertit un u contra u després d’una passada precisa de Darvich al primer toc (1-0, min 30). Minuts després, precisament l’alemany ha desbordat per banda dreta i li ha deixat el gol en safata de plata a Guille Fernández amb una passada enrere (2-0, min 40).

Es complica en la represa

Els culers han començat la segona meitat amb mal peu. Mbacke ha rebut la segona targeta groga (min 52), i ha igualat els homes en ambdós costats, en fer una falta al davanter rival Sannadi. Botxí culer també més tard, ja que ha escurçat les distàncies amb un xut que ha entrat pel primer pal (2-1, min 59).

Empat en els darrers instants

En els moments més complicats, Ander Astralaga ha fet una gran aturada en un rebot de Cortés que ha estat a punt de colar-se en pròpia porteria. Però el porter no ha pogut fer res a un xut d'Imanol Torre des del vèrtex esquerra de l'àrea blaugrana. El jugador del conjunt basc ha col·locat l'esfèric enganxat al pal esquerre amb una paràbola inaturable al primer toc (2-2, min 88). Aquest ha estat el marcador final, tot i que els d'Albert Sánchez ho han intentat fins al final.

Després d’aquest empat, el Barça Atlètic jugarà el pròxim dissabte dos de novembre fora de casa contra la Gimnástica Segoviana a les 15.30 hores en l'11a jornada de la Primera Federació. Els d’Albert Sánchez tractaran de refer-se d’aquest cop i aconseguir sumar els tres punts.

FITXA TÈCNICA

BARÇA ATLÈTIC, 2

BARAKALDO CF, 2

Barça Atlètic: Astralaga, Mbacke, Trilli, Cortés, Cuenca (Pradas, min. 89), Guille Fernández (Soma, min. 72), Pau Prim, Rubén López, Darvich (Olmedo, min. 55), Cedric (Gistau, min. 72), Unai.

Barakaldo CF: Tena, Pedernales, Jelbat, Muguruza, Oier López (Torre, min. 66), Vicandi (Uriarte, min. 26), Jesús Martínez (Revilla, min. 83), Bittor (Artetxe, min. 26), Ekaitz, Santiago (Bilbao, min. 66), Sannadi.

Gols: 1-0, Cedric (min. 30); 2-0, Guille Fernández (min. 40); 2-1, Sannadi (min. 59); 2-2, Torre (min. 88).

Àrbit: Jorge Tárraga Lágara. Grogues per a Vicandi, Trilli, Cedric, Ekaitz i Bilbao. Vermella per a Jelbat i Mbacke (dogle groga).