Raphinha iguala els seus millors registres golejadors

Raphinha iguala els seus millors registres golejadors

En poc més de dos mesos de competició, el davanter brasiler del Barça ja ha fet els mateixos gols (10) que els que va marcar en tota la temporada 22/23 i 23/24

Raphinha està en estat de gràcia. El davanter brasiler del FC Barcelona porta un inici de temporada de cine i s'ha convertit en una peça clau en l'equip de Hansi Flick. Des que va començar el curs el passat mes d'agost, Raphinha ha ofert mil i una possibilitats en l'atac culer, amb la seva empenta, carisma i treball constant. També amb gols, concretament fins a 10, així com 9 assistències (8 a la Lliga i 1 a la Champions). 

Unes xifres golejadores que igualen ja, en poc més de dos mesos, les que va aconseguir durant tota la temporada 2022/23 i 2023/24. D'aquests 10 gols, 6 són a la Lliga i 4 a la Champions, tres dels quals contra el Bayern. 

Els números de les dues primeres temporades

Raphinha va aterrar a Can Barça la temporada 22/23 procedent del Leeds. Aquell primer curs, el brasiler va fer 7 gols a la Lliga, 2 a la Copa i 1 a l'Europa League. En quant a assistències, en va fer 12 (7 a la Lliga, 2 a la Copa, 1 a l'Europa League i 2 a la Champions). 

Números que pràcticament va copiar el curs següent, el 23/24, amb 6 gols a la Lliga, 3 a la Champions i 1 a la Copa. Aquell any va fer 13 assistències, repartides en 9 a la Lliga i 4 a la Champions. 

Així doncs, Raphinha només està a un pas, o a un gol, de superar els seus registres golejadors com a culer. En l'aspecte de les assistències també se situa molt a prop. Encara queden moltes jornades, molts partits i molts mesos de competició per ampliar les seves xifres. Aquest és el seu any.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut