44. Juan Palomino

Lateral esquerre

fitxa-Palomino
El jugador destaca per la seva capacitat de llançament i per la seva intensitat a banda i banda de la pista. És capaç de defensar en diverses posicions, inclòs al centre de 6:0.

Juan Palomino, nascut el 11 d'octubre del 2001 a Antequera , va arribar al Barça Atlètic l’estiu del 2020, procedent del BM Antequera. L’andalús va militar dues temporades al filial blaugrana i la seva bona feina va cridar sempre l’atenció del primer equip.

Després de debutar a la Lliga Asobal el novembre del 2020, a Puente Genil, les seves aparicions amb la plantilla absoluta van ser puntuals fins que va ser cedit al Logroño La Rioja el juliol del 2022, en un moviment que l’havia d’ajudar a créixer.

Palomino va ser sigut un jugador clau per al tècnic del Logroño La Rioja, Miguel Ángel Velasco, en els dos cursos que ha passat a les seves ordres. L’andalús va disputar 28 partits de Lliga Asobal de 30 possibles en la seva primera temporada, assolint 70 gols. En la següent campanya, la 2023/24,  Juan Palomino va disputat els 30 partits de Lliga i ha augmentat els seus registres fins als 104 gols. 

Després de la sessió, el lateral esquerra es torna a incorporar a la dinàmica blaugrana.

Lloc de naixement
Antequera
Data de naixement
11/10/2001
Pes
90kg
Alçada
194cm
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut